Semua tips dan rahsia chef coklat dihimpunkan dalam satu tempat !
Koleksi soal jawab coklat homemade yang ramai orang nak tahu jawapannya. Kini disusun khas untuk anda bagi meleraikan persoalan yang tidak jumpa di Google.
Adakah anda mencari jawapan bagi soalan - soalan seperti berikut ?
# 1 Apa jenama coklat compound yang sedap dan berkualiti ?
# 2 Berapa saiz potongan coklat untuk cepat cair ?
# 3 Kenapa peralatan buat coklat mesti diasingkan dari peralatan harian di dapur ?
# 4 Proses double boiling guna air panas atau air mendidih ?
# 5 Setitis air pun boleh rosakkan coklat ketika double boiling?
# 6 Apakah kesan jika tuang coklat pada mould yang tidak dilap kering sempurna ?
# 7 Apa cara masukkan coklat dalam mould tanpa comot dan selekeh?
# 8 Lebihan coklat yang sudah dibuka, bagaimana cara simpannya?
# 9 Bila expiry coklat homemade yang dah siap?
# 10 Warnakan white chocolate, guna oil based atau water based ?
# 11 Bagaimana cara warnakan white chocolate ?
# 12 Berapa lama nak keraskan coklat dalam peti ais ?
# 13 Apa teknik sesuai keluarkan coklat dari mould ?
# 14 Kenapa mould retak lepas keluar peti ais ?
# 15 Bagaimana dapatkan hasil coklat homemade yang licin dan rata ?
# 16 Perlukah saya basuh mould dengan sabun ?
# 17 Kenapa coklat homemade saya ada bubble udara ?
# 18 Coklat homemade dah siap keras tapi bila pegang ia mudah cair. Why ?
# 19 Coklat homemade saya berpeluh ! Macam mana ni ?
# 20 Alamak ! Apa tompok putih pada coklat homemade saya ni ?
# 21 Macam mana cara pos coklat homemade ke tempat yang jauh
# 2 Berapa saiz potongan coklat untuk cepat cair ?
# 3 Kenapa peralatan buat coklat mesti diasingkan dari peralatan harian di dapur ?
# 4 Proses double boiling guna air panas atau air mendidih ?
# 5 Setitis air pun boleh rosakkan coklat ketika double boiling?
# 6 Apakah kesan jika tuang coklat pada mould yang tidak dilap kering sempurna ?
# 7 Apa cara masukkan coklat dalam mould tanpa comot dan selekeh?
# 8 Lebihan coklat yang sudah dibuka, bagaimana cara simpannya?
# 9 Bila expiry coklat homemade yang dah siap?
# 10 Warnakan white chocolate, guna oil based atau water based ?
# 11 Bagaimana cara warnakan white chocolate ?
# 12 Berapa lama nak keraskan coklat dalam peti ais ?
# 13 Apa teknik sesuai keluarkan coklat dari mould ?
# 14 Kenapa mould retak lepas keluar peti ais ?
# 15 Bagaimana dapatkan hasil coklat homemade yang licin dan rata ?
# 16 Perlukah saya basuh mould dengan sabun ?
# 17 Kenapa coklat homemade saya ada bubble udara ?
# 18 Coklat homemade dah siap keras tapi bila pegang ia mudah cair. Why ?
# 19 Coklat homemade saya berpeluh ! Macam mana ni ?
# 20 Alamak ! Apa tompok putih pada coklat homemade saya ni ?
# 21 Macam mana cara pos coklat homemade ke tempat yang jauh
Semua jawapan ini terkandung dalam ebook Rahsia Chef Coklat.
Lihat gambar untuk screenshot kandungan ebook.
Ebook ini bernilai RM20 untuk anda.
Serius ! Hanya RM 20 sahaja
Serius ! Hanya RM 20 sahaja
Whatsapp / SMS "Rahsia Chef" ke 019 3190345
Bank in rm 20 ke
Maybank 5522 1900 1437
Pari Pari Kayangan
pariparikayangan@gmail.com
Kami akan menghantar ebook berformat pdf ini kepada anda secepat mungkin.
Ebook berharga RM 20 ini amat berharga.
Share sekarang selagi tawaran masih dibuka !
No comments:
Post a Comment